“ΤΩΡΑ Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πούλη Ηλία στην Δημοτική Ενότητα Θήρας

“ΤΩΡΑ Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πούλη Ηλία στην Δημοτική Ενότητα Θήρας
Καλωσορίζουμε στην παράταξη του ΤΩΡΑ! τον Ηλία! Γεννημένος στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Σαντορίνη, δεν μπορούσε να απαρνηθεί τις ρίζες του, είχε πάντα στο μυαλό του να επιστρέψει στον τόπο που χάραξε τη μνήμη του με τα όμορφα καλοκαίρια!
«Με φοβίζουν όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα, και όλοι αυτοί που δίνουν το μέλλον μας αντιπαροχή. Για αυτό αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού! Μαζί με την ομάδα του ΤΩΡΑ! θα αγωνιστώ για να παραδώσουμε στα παιδιά μας μία βιώσιμη Σαντορίνη ,πιο ανθρώπινη και παραδοσιακή. Είναι χρέος μας να φτιάξουμε, ώστε να απολαμβάνουμε, αυτό το ψηφιδωτό από πολιτιστικά στοιχεία, κολλώντας καλά κάθε του ψηφίδα!»
Ο πατέρας του Ηλία, Παναγιώτης Πούλης από τον Πύργο, και η μητέρα του Ελευθερία από την Επισκοπή Γωνιάς. Ο Ηλίας, σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, είναι διπλωματούχος μηχανικός CEID με integrated master, και μεταπτυχιακό στη διδακτική. Πολυσχιδής και πολυπράγμων, εργάστηκε στον τομέα της πληροφορικής στις πολυεθνικές NCR και XEROX ως αναλυτής Συστημάτων.
Νιώθοντας ότι μπορεί να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του, ασχολήθηκε με την εκπαίδευση. Υπηρέτησε το λειτούργημά του σε Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Θήρας, καθώς και στα γυμνάσια Φηρών και Μεσαριάς. Παράλληλα, ήταν υπεύθυνος του κέντρου πληροφορικής των νέων τεχνολογιών των σχολείων των επαρχιών Θήρας και Νάξου. Ως εκπαιδευτής ενηλίκων, δίδαξε στο ΙΕΚ Σαντορίνης, και επιμόρφωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας στις νέες τεχνολογίες. Τέλος, διετέλεσε γραμματέας της ΕΛΜΕ Θήρας, καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Φηρών.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με το μπάσκετ, ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι το τένις, αφού όχι μόνο παίζει αλλά διοργανώνει και τουρνουά.
Φίλε Ηλία, η προσφορά σου αδιαμφισβήτητη, η παρουσία ενεργή, η εμπειρία σου αναγκαία! Ήρθε η ώρα να αγωνιστείς και να πάρεις τον πόντο της νίκης στις 8 Οκτωβρίου! Καλωσόρισες!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Related Articles