Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας ο κύριος Μανόλης Ορφανός την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 συναντήθηκε με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Θήρας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας ο κύριος Μανόλης Ορφανός την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 συναντήθηκε με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Θήρας
«Η καλή συνεργασία ανάμεσα στη διοίκηση και τους εργαζομένους, είναι το κλειδί για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος», τόνισε ο κ. Μανόλης Ορφανός, υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας, στη συνάντηση που είχε εχθές, Τετάρτη 27/9 με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Θήρας.
Συζητηθήκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, καθώς τα τμήματα είναι υποστελεχωμένα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στις υπηρεσίες και αυτό να επιβραδύνει ακόμα περισσότερο το μηχανισμό. Μηχανήματα που δεν λειτουργούν, έχοντας σοβαρές βλάβες και παραμένουν ανενεργά, υποδομές που πλέον δεν εξυπηρετούν ούτε τους πολίτες αλλά δυστυχώς ούτε τους εργαζόμενους.
Τόσο ο Πρόεδρος, κ. Δημήτρης Καλογριάς, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, κ. Γιάννης Γέρου, Αντιπρόεδρος, κα Ειρήνη Αργυρού , γραμματέας, κα Άννα Βάιλα, ταμίας, έδειξαν ιδιαίτερη ανησυχία για το μέλλον των εργαζομένων, καθώς και για τις εργασιακές συνθήκες λόγω των υποδομών.
«Ζητάμε δουλειά και καλή διάθεση από όλους, για να πάμε το Δήμο Θήρας εκεί που αξίζει, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες μαζί! Ως ομάδα!», κατέληξε ο κ. Ορφανός, καθώς επίσης επικοινώνησε στον Σύλλογο των εργαζομένων, πως οραματίζεται έναν Δήμο που θα δουλεύει με την ταχύτητα μιας ιδιωτικής επιχείρησης, οργανωμένα, χωρίς όμως να χάνει τον κοινωνικό του χαρακτήρα. Και αυτό γίνεται μόνο με συνεργασία και καλή θέληση και των δύο πλευρών .

Related Articles