“ΤΩΡΑ Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει την υποψήφια Τοπική Σύμβουλο κα. Αργυρού Ειρήνη στην Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής Γωνιάς (ΚΑΜΑΡΙ)

“ΤΩΡΑ Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει την υποψήφια Τοπική Σύμβουλο κα. Αργυρού Ειρήνη στην Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής Γωνιάς (ΚΑΜΑΡΙ)
Καλώς ήρθες Ειρήνη στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Η Ειρήνη, έχει καταγωγή από το Καμάρι. Μεγάλωσε και αγάπησε το νησί κάνοντάς το καταφύγιο ζωής. Ο πατέρας της Αγγελέτος Αργυρός, από το Καμάρι, και η μητέρα της Σοφία Αργυρού από τα Φηρά.
“ Γνωρίζοντας τον Μανόλη χρόνια, δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν άλλον για αυτό το λειτούργημά. Ο κύριος Ορφανός τιμά όποια θέση κι αν του δοθεί, όποιον άνθρωπο και να συνεργαστεί, και δίνει ανάσα στα όρια των δυνατοτήτων του άλλου, παροτρύνοντας τον να συνεχίσει. Θα συνεργαστώ με τον Μανόλη, γιατί δεν είναι άνθρωπος του περιτυλίγματος και της επιφάνειας, αλλά της ουσίας.
Η Ειρήνη, έχει αποφοιτήσει από το λύκειο Θήρας και ασχολείται ως μάγειρας στον παιδικό σταθμό στην Επισκοπή Γωνιάς. Μητέρα ενός 18χρονου παιδιού, ζητά ένα καλύτερο τόπο για την εξέλιξή του. Θέλει να αποσυμφορηθούν οι δρόμοι της Σαντορίνης και να λυθεί το κυκλοφοριακό, ειδικά στην πολύ τουριστική περιοχή στην οποία διαμένει. Οι χώροι στάθμευσης, η καθαριότητα, η αποκομιδή των απορριμμάτων, είναι ακίδες που τρυπούν νευραλγικά σημεία της ανάπτυξης του νησιού και χρειάζονται αφαίρεση.
Ειρήνη, είμαστε σίγουροι ότι στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! θα νιώσεις τον αέρα της αλλαγής! Χωρίς δισταγμούς, θα ακολουθήσουμε το σωστό μονοπάτι της εξέλιξης! Σε ευχαριστούμε που είσαι στο πλευρό μας!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Related Articles