“ΤΩΡΑ!“ για τη Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει τον υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο κ. Δαμίγο Νίκο στην Δημοτική Κοινότητα Βουρβούλου

“ΤΩΡΑ!“ για τη Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει τον υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο κ. Δαμίγο Νίκο στην Δημοτική Κοινότητα Βουρβούλου
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Νίκο! Ο Νίκος Δαμίγος, του Ματθαίου και της Καλλιόπης Πρέκα, με καταγωγή από τον Βουρβούλο, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών! Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Κουντούρη και έχουν δύο αγόρια 10 και 7 ετών.
«Ο Μανόλης, εμπνέει εμπιστοσύνη, θετική ενέργεια, με το που τον γνωρίζεις νιώθεις κατευθείαν ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς! Και τελικά αυτό ισχύει! Είναι ο μόνος που θα προσπαθήσει να βρει τον τρόπο για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Έχουμε βαρεθεί να συζητάμε στο νησί μας τα ίδια και τα ίδια προβλήματα! Οδικό δίκτυο, σκουπίδια, υγεία, λιμάνι, παλιές ή μηδενικές υποδομές! Κουραστήκαμε! Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά! Να εκσυγχρονιστούμε, να γίνει η Σαντορίνη που αρμόζει στο 2023! Να είμαστε ανταγωνιστικοί με αντίστοιχα νησιά παγκόσμιου βεληνεκούς!
Ο Νίκος, απόφοιτος του ΙΕΚ πληροφορικής, απασχολείται πλέον ως επαγγελματίας οδηγός. Αυτός είναι και ο λόγος που καθημερινά βλέπει τα προβλήματα και την επικινδυνότητα που υπάρχει στο οδικό δίκτυο του νησιού. Δεν θέλουμε άλλα θύματα! Δεν θέλουμε άλλη ταλαιπωρία!
Καλωσόρισες Νίκο μου! Η οικογένεια του ΤΩΡΑ!, όπως παλεύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την ίδρυση της, έτσι και μετά την 8η Οκτωβρίου θα συνεχίσει να παλεύει για να εκσυγχρονίσει τις δομές και να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα των νησιών μας. Καλή μας επιτυχία!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Related Articles