“ΤΩΡΑ!“ για τη Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει την υποψήφια Τοπική Σύμβουλο κα. Δακουτρού Ελευθερία στην Δημοτική Κοινότητα Βουρβούλου

“ΤΩΡΑ!“ για τη Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει την υποψήφια Τοπική Σύμβουλο κα. Δακουτρού Ελευθερία στην Δημοτική Κοινότητα Βουρβούλου
Ελευθερία, η οικογένεια του ΤΩΡΑ! σε υποδέχεται με χαρά! Με καταγωγή από την Αθήνα, οι γονείς της Μάρκος και Αγγελική, μεγάλωσαν το παιδί τους δίνοντάς του χαρακτηριστικά ενός υπεύθυνου και ανιδιοτελή ανθρώπου, με έντονο το αίσθημα της προσφοράς.
«Με τον Μανόλη Ορφανό θέλω να εργαστώ σκληρά για το μέλλον των νησιών μας! Έχει ανοιχτό μυαλό, είναι συζητήσιμος και ξέρει να ακούει τις ανάγκες των πολιτών. Γνωρίζοντας πόσο υπεύθυνος και εργατικός είναι στη δουλειά του, είμαι σίγουρη ότι με τον ίδιο ζήλο θα αναλάβει τα ηνία της δημοτικής αρχής. Και ας μην ξεχνάμε πόσα έκανε χωρίς να έχει το χρίσμα του δημάρχου, τόσο για τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΥΑΘ όσο και για την ανασύσταση του ΔΑΠΠΟΣ! Πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να αναλάβει ολόκληρο τον Δήμο ώστε να εξυγιάνει και τα υπόλοιπα κομμάτια!»
Η Ελευθερία, έχει αποφοιτήσει από το ΤΕΙ Αθήνας, από τη Σχολή Ιατρικών Εργαστηρίων και αυτή τη στιγμή δουλεύει στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας. Είναι παντρεμένη με το Δαμίγο Αντώνη και έχει τρία παιδιά.
Θέλοντας το καλύτερο για το μέλλον των παιδιών της και ως σκληρά εργαζόμενη μητέρα, θα ήθελε να υπάρχουν κάποιες υποδομές που θα αναλάμβαναν την απασχόληση των παιδιών και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των γονέων. Παράλληλα, κομβικά ζητήματα όπως η καθαριότητα, το οδικό δίκτυο καθώς και το κυκλοφοριακό, έρχονται να επιβαρύνουν την ανεπάρκεια της τωρινής δημοτικής αρχής, σύμφωνα με την Ελευθερία!
Ελευθερία μου, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο τόπος μας επιτέλους θα πάει μπροστά! Μαζί θα κάνουμε στην άκρη τα βαρίδια που μας κρατούν πίσω τόσα χρόνια! Καλωσήρθες!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Related Articles