“ΤΩΡΑ!“ για τη Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει την υποψήφια Τοπική Σύμβουλο κα. Δακουτρού Ειρήνη την Δημοτική Κοινότητα Βουρβούλου

“ΤΩΡΑ!“ για τη Σαντορίνη κα Θηρασιά” ανακοινώνει την υποψήφια Τοπική Σύμβουλο κα. Δακουτρού Ειρήνη την Δημοτική Κοινότητα Βουρβούλου
Η Ειρήνη δυναμώνει και ενισχύει την ομάδα μας, με ισχυρή θέληση και όρεξη να παλέψει για τον τόπο της και το μέλλον των παιδιών της. Η μητέρα της Αθηνά, έχει καταγωγή από τον Πειραιά και ο πατέρας της Ρένος από το Βουρβούλο. Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά σε ηλικία έξι ετών εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Βουρβούλο και μεγάλωσε εκεί.
«Με το Μανόλη Ορφανό γνωριζόμαστε χρόνια, και η πρόταση που μου έκανε για την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν σαν ευκαιρία για να ειπωθούν όλα αυτά που μας λείπουν, όλα αυτά που είναι αυτονόητα για μία ποιοτική ζωή. Ο Μανόλης έχει πείσμα και δεν τάζει πράγματα που δεν υλοποιούνται! Ας μην κρυβόμαστε…το νησί θέλει δουλειά και χρειάζεται ακόμη και μικρά πράγματα που όμως θέλουν βάσεις.»
Η Ειρήνη, έχει αποφοιτήσει από το ΕΠΑΛ ως βοηθός νοσηλευτών. Σπούδασε στην Αθήνα στο ΙΕΚ Ηλιούπολης νοσηλευτική και τραυματιολογία και πραγματοποίησε την πρακτική της στο ΚΑΤ και στο κρατικό Νίκαιας. Τώρα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στη Γενική Ταχυδρομική. Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Καραμολέγκο και έχουν δύο υπέροχα παιδιά.
Αυτό που ζητά είναι αλλαγές σε βασικές υποδομές: υγεία, παιδεία και καθαριότητα. Πιστεύει ότι δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος. Ο τόπος έχει χάσει τη γραφικότητά του και ελάχιστα χωριά έχουν μείνει παραδοσιακά. Η αστικοποίηση όπως λέει δεν αρμόζει στη Σαντορίνη. Έχοντας δουλέψει στον τομέα της υγείας, βλέπει το νοσοκομείο Θήρας να καταρρέει αφού υπολειτουργεί εδώ και καιρό, είναι υποστελεχωμένο και τα μηχανήματα απλώς υπάρχουν χωρίς να χρησιμοποιούνται, παρά μόνο συντηρούνται!
Ειρήνη, σε αυτόν τον αγώνα θα συμπορευτούμε και θα πολεμήσουμε μαζί! Άρχισε κάνοντας αυτό που είναι αναγκαίο, μετά αυτό που είναι εφικτό και ξαφνικά θα βρεθείς να κάνεις το αδύνατο! Αυτό είναι το μότο μας, αυτό θα κάνουμε και για τα νησιά μας! Καλωσήρθες!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Related Articles