Στήριξη στην ΔΕΥΑΘ για το έργο της

Στήριξη στην ΔΕΥΑΘ για το έργο της

«Επίσκεψη του βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλλιπου Φόρτωμα στα νέα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης Θήρας»

«Είναι τιμή μας να μας επισκέπτεται στα νέα γραφεία της ΔΕΥΑ θήρας ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κ. Φίλιππος Φόρτωμας που αυτό δείχνει εμπιστοσύνη στο έργο μας και στήριξη στην προοπτική της δημοτικής επιχείρησης» .

Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε τον βουλευτή του νομού Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Μανόλης Ορφανός ο οποίος μαζί με τα μέλη της επιχείρησης, τεχνικούς και οικονομικούς προϊσταμένους, συζήτησαν για πολύ ώρα τα έργα της ΔΕΥΑΘ που υλοποιούνται και βρίσκονται σε εξέλιξη , τα έργα που μέχρι τώρα έγιναν προς όφελος όλων των κατοίκων του νησιού αλλά και αυτά τα οποία προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον.

Στόχος είναι -όπως εξήγησε ο κ. Μανόλης Ορφανός στον βουλευτή Κυκλάδων- τα έργα τα οποία αυξάνουν και μεγαλώνουν τον όγκο εργασίας της δημοτικής επιχείρησης, να συνεχιστούν με ακόμη μεγαλύτερο ρυθμό και ένταση έτσι ώστε οι κάτοικοι της Σαντορίνης και της Θηρασιάς να μπορέσουν επιτέλους να χρησιμοποιούν το αγαθό του νερού για άρδευση και ύδρευση και για να γίνει αυτό, μεγάλη σημασία αποδίδεται στο πρόγραμμα αφαλάτωσης που έχει αναλάβει η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας να φέρει σε πέρας μέσα από τα προγράμματα που η επιχείρηση έχει ενταχθεί.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν επίσης τον κ. Φ. Φόρτωμα για το εύρος των προγραμμάτων αλλά και των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με την ενίσχυση της επιχείρησης.

Η συνέχιση του ανταποδοτικού έργου της συνδέεται με την οικονομική υποστήριξη της ΔΕΥΑ θήρας και για αυτό το λόγο η δέσμευση της πολιτείας είναι καθοριστική.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από τη συνάντηση του Προέδρου και του ΔΣ με τον βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ

Related Articles