Υποκριτικό ενδιαφέρον για το Καμάρι από τον κ. Ζώρζο  και την ομάδα του. 

Υποκριτικό ενδιαφέρον για το Καμάρι από τον κ. Ζώρζο  και την ομάδα του. 

Υποκριτικό ενδιαφέρον για το Καμάρι από τον κ. Ζώρζο  και την ομάδα του. 

Όψιμοι υπερασπιστές του Καμαρίου ο κ. Ζώρζος και η δημοτική του ομάδα, εκδηλώνουν με καθυστέρηση εννιά χρόνων, το ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα της κοινότητας.

Τόσα ήταν τα χρόνια που διοίκησαν το Δήμο και επί τόσα ακριβώς χρόνια αγνόησαν επιδεικτικά τις ζωτικές ανάγκες των Καμαριανών, όπως άλλωστε έκαναν με τα προβλήματα ολόκληρης της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Εμφανίζονται σήμερα ως επισπεύδοντες και ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο να προβεί στην απευθείας αγορά ενός ακίνητου (οικόπεδου) προκειμένου να διανοιχθεί δρόμος που θα επανασυνδέσει το αρχικό – εσωτερικό τμήμα του οικισμού (περιοχή Καμαρών) με το υπόλοιπο Καμάρι και θα χρησιμοποιηθεί και για χώρος πάρκινγκ.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Ζώρζο και τους συνεργάτες του, που μάλλον έχουν ασθενή μνήμη, ότι από δική τους αμέλεια και αδιαφορία “έκλεισε” η οδός διασύνδεσης της περιοχής των Καμαρών με το υπόλοιπο Καμάρι και εξαιτίας δικών τους παραλείψεων έμεινε ο οικισμός χωρίς πάρκινγκ.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή κληρονόμησε και αυτό το πρόβλημα, μαζί με άπειρα άλλα προβλήματα που ταλανίζουν το σύνολο των δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου μας.

Με μεθοδικότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, ιεράρχησε, ευθύς εξ’ αρχής τις ανάγκες και δρομολογεί λύσεις εφικτές και βιώσιμες.

Έτσι, για το συγκεκριμένο πρόβλημα που απασχολεί το Καμάρι, καθώς και για τα υπόλοιπα προβλήματα της κοινότητας, ο Δήμαρχος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γρήγορης Μαντούσης σε συνεργασία με την πρόεδρο της κοινότητας κα Μαριάνα Πελέκη, έχουν ήδη διερευνήσει το θέμα και έχουν προκρίνει τη βέλτιστη λύση.

Σε αντίθεση με την παράταξη του κ. Ζώρζου που την ενδιαφέρει ο επικοινωνιακός εντυπωσιασμός, εμπλέκοντας τους κατοίκους σε διχαστικές διαμάχες, η Δημοτική Αρχή ενδιαφέρεται να δίνει λύσεις οικονομικά και κοινωνικά επωφελείς, νομικά ασφαλείς και διαδικαστικά διαφανείς.

Ο Δήμαρχος έχει ήδη εκφράσει δημόσια της βούληση του Δήμου ν’ αντιμετωπισθεί το πρόβλημα του Καμαρίου με την αγορά του κατάλληλου οικοπέδου, φροντίζοντας παράλληλα να εξασφαλισθεί, σε μια εποχή οικονομικά δύσκολη, το ποσό που απαιτείται για την αγορά του.

Η Δημοτική Αρχή, παρά την υπονόμευση που υφίσταται και τις μικρόψυχες πρακτικές ορισμένων, θα προχωρήσει με αποφασιστικότητα στην υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντι στους Σαντορινιούς και τους Θηρασιώτες.

Related Articles