Κεντρική ομιλία του Μ. Ορφανού στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. στις 4 Οκτωβρίου

Κεντρική ομιλία του Μ. Ορφανού στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. στις 4 Οκτωβρίου

Συγκλονιστική συγκέντρωση Ορφανού στη Σαντορίνη! «Ζητώ ισχυρή εντολή πρώτης Κυριακής»

Μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΤΩΡΑ για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» Μανόλης Ορφανός, το βράδυ της Τετάρτης (04/10), στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ.

Οι πολίτες της Σαντορίνης και της Θηρασιάς με τη μαζική παρουσία τους στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Μανόλη Ορφανού «βροντοφώναξαν» πως ζητάνε τη μεγάλη τολμηρή αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος, με τον Μανόλη Ορφανό να τούς ζητά ισχυρή εντολή μεγάλης νίκης από την πρώτη Κυριακή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που «πλημμύρισαν» το Κλειστό Γυμναστήριο από άκρη σε άκρη, τόνισε τα εξής:

«Αυτό που κάναμε μαζί είναι ένα κατόρθωμα, κάτι που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια από ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ την πολιτική ως επάγγελμα, που με τη συμμετοχή τους άφησαν το αποτύπωμά τους στα νησιά μας.

Δεν το περίμεναν πολλοί, γιατί είχαν βολευτεί στην απραξία τους! Τους λέμε λοιπόν απόψε πως: Στις 8 Οκτωβρίου, η Σαντορίνη και η Θηρασιά θα έχουν έναν δήμαρχο και μια δημοτική αρχή που μπορεί!».

«Γιατί όλοι εσείς γνωρίζετε πλέον τη δουλειά μας, το σχέδιο μας και το όραμα μας και γιατί όλοι εσείς μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε!», έσπευσε να συμπληρώσει ο Μανόλης Ορφανός και συνέχισε:

«Ζητάτε λύσεις, αποτελέσματα, εντιμότητα, δικαιοσύνη και πραγματική λογοδοσία. Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά έχουμε όλοι την ευθύνη μας κι εσείς ξέρετε και κρίνετε. Δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς από εσάς, τους δημότες αυτού του τόπου!».

«Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να χαράξουμε πολιτική για τα δύο νησιά μας. Για τα επόμενα 20 χρόνια. Να διορθώσουμε, να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε», δήλωσε ο κ. Ορφανός στη συνέχεια και τόνισε εμφατικά πως «δεν δεχόμαστε αυτός ο Δήμος που αγαπάμε, ο τόπος της ζωής μας, να χάσει ούτε μια μέρα πλέον!»,

«Όλοι το ξέρουν ότι έπρεπε να έχουν γίνει πάρα πολλά στον τόπο μας, χάθηκαν όμως ευκαιρίες. Παρά τους πόρους, τα προγράμματα και τις χρηματοδοτήσεις που

υπήρχαν διαθέσιμες δεν υπήρχε σχέδιο, δεν υπήρχε όραμα για το πώς θέλουμε να είναι τα νησιά μας σε 20 χρόνια!», επισήμανε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΤΩΡΑ για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Από την πλευρά του ο ίδιος ξεκαθάρισε πως «εμείς και προτείναμε και πιέσαμε για να γίνουν έργα στα νησιά μας, με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου, έχοντας παρουσία παντού, κι αυξάνοντας τη συμμετοχή του κόσμου σε ό, τι καταπιαστήκαμε!».

Στη συνέχεια και εν μέσω αποθέωσης από τους πολίτες, ο Μανόλης Ορφανός εξέφρασε την περηφάνια του «γιατί πείσαμε και εμπνεύσαμε», για να συμπληρώσει:

«Κάποιοι δεν το πίστευαν. Το ξαναλέμε λοιπόν: Στις 8 Οκτώβρη έρχεται η ολοκλήρωση του άθλου αυτού. Μια νίκη που θα έρθει τώρα και θα μας πάει όλους στην επόμενη εποχή της Σαντορίνης και της Θηρασιάς».

«Τώρα είναι η μεγάλη ώρα, η ώρα των αποφάσεων και των αλλαγών για τη Θήρα και τη Θηρασιά Δεν σταματάμε, στέλνουμε το μήνυμα της Νίκης παντού!», υποστήριξε κλείνοντας την ομιλία του ο Μανόλης Ορφανός και μέσα σε χειροκροτήματα είπε τα εξής:

«Οι επόμενες τέσσερις μέρες είναι μέρες μάχης και αγώνα! Πάμε σε όλους τους συνδημότες μας και τους φέρνουμε τα νέα ότι μπορούμε και θα καταφέρουμε τη Μεγάλη Νίκη και θα αλλάξουμε την Ιστορία, δικαιώνοντας τα όνειρα των παιδιών μας. Ζητώ ισχυρή εντολή 1ης Κυριακής τώρα, προτού η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη! Έχουμε σχέδιο, όραμα και διάθεση για δουλειά. Μόνο εμείς μπορούμε. Τώρα για τη Σαντορίνη μας και τη Θηρασιά μας!».

Related Articles