Το “ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά” ανακοινώνει υποψήφια Δημ. Σύμβουλο την κ. Ηλιοπούλου Αλεξάνδρα

Το “ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά” ανακοινώνει υποψήφια Δημ. Σύμβουλο την κ. Ηλιοπούλου Αλεξάνδρα
Καλωσήρθες Αλεξάνδρα!
Η Αλεξάνδρα Ηλιοπούλου, μόνιμος κάτοικος του νησιού μας εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια, ενώθηκε με την οικογένεια του ΤΩΡΑ, ώστε μετά τις 8 Οκτωβρίου να μπορέσει να ασχοληθεί με την εκπαίδευση και το περιβάλλον που θεωρεί πως χρήζουν άμεσης προσοχής!
«Είμαι αποφασισμένη να δουλέψω με οδηγό την πρόοδο και τον Πολιτισμό! Και αυτός είναι ο λόγος που μάχομαι στο πλάι του Μανόλη Ορφανού, ο οποίος είναι μονόδρομος για όλους εμάς που αποζητούμε την ανάπτυξη των νησιών μας! Είναι ο μόνος που θέλει και μπορεί να παράξει σοβαρό έργο!»
Η Αλεξάνδρα, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα με το δικό της Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στην περιοχή της Μεσσαριάς, ενώ ταυτοχρόνως παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια Συμβουλευτικής καθώς εξειδικεύεται στη διδασκαλία παιδιών με μαθησιακές ιδιαιτερότητες.
Ασταμάτητη και ακούραστη, έχει πτυχίο Δημοσιογραφίας, είναι πιστοποιημένη δύτρια, μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης – με 3 συμμετοχές σε εκθέσεις επίγειας και υπόγειας φωτογραφίας- καθώς και παλιά αθλήτρια κολύμβησης στον Ν.Ο Καλαμάτας όπου μεγάλωσε.
Καλωσήρθες Αλεξάνδρα! Ο πολίτης, πρέπει να είναι κοινωνός Αρχής: Δεν αρκεί απλώς να ενδιαφέρεται για τα Κοινά, αλλά είναι αναγκαίο να ασκεί εξουσία (Αριστοτέλης).
Είμαι πολύ περήφανος που η ομάδα μας αυξάνεται με ανθρώπους σαν και εσένα! Ανθρώπους που ενδιαφέρονται, δρουν και αντιδρούν στα κακώς κείμενα! Προχωράμε μαζί!

Related Articles