Συνάντηση για τα θέματα Υγείας έκανε κ. Χ. Δαρζέντας με τον Διοικητή του Γ.Ν.Θήρας , το διευθυντή του Γ.Ν.Θήρας και την σύμβουλο της ΑΕΜΥ

Συνάντηση για τα θέματα Υγείας έκανε κ. Χ. Δαρζέντας με τον Διοικητή του Γ.Ν.Θήρας , το διευθυντή του Γ.Ν.Θήρας και την σύμβουλο της ΑΕΜΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα θέματα Υγείας σε πρώτη  προτεραιότητα 

Μια πολύ σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο με τον διοικητή του νοσοκομείου Θήρας κ Βασίλη Μαλαματένιο, την σύμβουλο της ΑΕΜΥ κ Πόπη Καραμολέγκου και τον διευθυντή του νοσοκομείου κ Λουκά Κατσούλη.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση μου επί όλων των θεμάτων που απασχολούν το νοσοκομείο μας και η αντιμετώπιση τους ώστε να λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο. Η πανδημία, τα εμβόλια,  η επερχόμενη τουριστική περίοδος, η στελέχωση, η διαμονή των γιατρών, τα κίνητρα που πρέπει να τους δοθούν,τα περιφερειακά ιατρεία  και πολλά άλλα ήταν στα θέματα που συζητήθηκαν.
Εκ μέρους της Περιφέρειας Ν Αιγαίου δεσμεύθηκα ότι, όπως και στο παρελθόν, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε όλες τις δομές υγείας ότι καλύτερο μπορούμε γιατί για τον Περιφερειάρχη μας και αυτήν την περιφερειακή αρχή,  η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας είναι πάντα σε πρώτη προτεραιότητα.
Στις επόμενες μέρες και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της επίσκεψης μας στην Αθήνα για συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΜΥ και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ο Έπαρχος Θήρας
Χαράλαμπος Δαρζέντας

Related Articles