Συγχαρητήρια στον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και σε όλους τους συντελεστές του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Συγχαρητήρια στον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και σε όλους τους συντελεστές του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Αγαπητέ Πρόεδρε του ΔΑΠΠΟΣ,

Την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021, μετά την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού της Σαντορίνης μας, είχα απευθυνθεί, με επιστολή μου, σε εσάς για να σας εκφράσω την συγκίνηση και την περηφάνεια μου για την καταπληκτική δουλειά που είχατε κάνει σε αυτό. Αναφερόμουν στο πανέμορφο στήσιμο ενός χριστουγεννιάτικου χωριού που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αυτά των μεγάλων Δήμων της χώρας μας.
Σήμερα, 04 Ιανουαρίου 2022, δηλαδή ένα μήνα μετά την λειτουργία του και την ημέρα της λήξης του, θα ήθελα να εκφράσω σε εσάς και το Διοικητικό Συμβούλιογια ακόμη μια φορά τα συγχαρητήρια μου, όχι μόνο για το στήσιμο αλλά και για
την άψογη οργάνωση σε όλη την διάρκεια του.
Παρά τα πενιχρά οικονομικά του Οργανισμού λόγω της μη έκτακτης χρηματοδότησης από τον Δήμο, τις αντίξοες συνθήκες του καιρού και τις συνθήκες τις πανδημίας το αποτέλεσμα ήταν άψογο και αξιοζήλευτο από πολλούς.
Μέσα από δράσεις που τα είχαν όλα – θέατρο, συναυλίες, χορωδίες, ζωγραφική, χορό και πολλά άλλα, μας θυμίσατε ότι δεν χρειάζεται να φύγουμε από τον τόπο μας για να διασκεδάσουμε και να χαρούμε, αλλά προπαντός δεν χρειάζεται να
φύγουμε από το νησί μας για να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και τη μαγεία της Πρωτοχρονιάς.
Χαρίσατε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του νησιού μας αλλά και στους μεγάλους.

Αγαπητέ Πρόεδρε, ήμουν δίπλα σας σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα και ένιωσα την αγωνία όλων σας, τη δική σου, του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού του Οργανισμού, των άξιων συνεργατών σου και των εθελοντών μας. Μοιράστηκα τις χαρές σας, τις απογοητεύσεις σας και την κούραση σας.
Θα ήθελα λοιπόν, στο τέλος αυτής της προσπάθειας να σας μεταφέρω και τον δικό μου ενθουσιασμό, μα και την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την επίτευξη του στόχου σας.

Θα μου επιτρέψεις να κάνω ιδιαίτερη αναφορά και να ευχαριστήσω θερμά για ακόμη μια φορά όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά διαθέτοντας όλο τον ελεύθερο χρόνο τους σε αυτή την προσπάθεια.
Χωρίς εκείνους τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, γιατί μας θυμίσατε ότι όσο πιο ενωμένοι είμαστε, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνουμε!

Θερμά συγχαρητήρια και καλή Χρονιά

Μανόλης Ορφανός
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Τώρα! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Related Articles