Σημαντικές επαφές από τον κ. Μανόλη Ορφανό για την προώθηση των συμφερόντων του νησιού

Σημαντικές επαφές από τον κ. Μανόλη Ορφανό για την προώθηση των συμφερόντων του νησιού

Σημαντικές επαφές για την προώθηση των συμφερόντων του νησιού μας, είχε ο πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανόλης Ορφανός κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μανόλης Ορφανός επισκέφτηκε πολλά από τα περίπτερα της έκθεσης συνομίλησε με υπουργούς της κυβέρνησης (Τουρισμού κ.Βασίλη Κικίλια, Υγείας κ. Θ. Πλεύρη, Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη , Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τ. Θεοδωρικάκο, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Λιβανό, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Γ. Αμυρά αλλά και με τον πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου με τον οποίον μάλιστα έδωσαν κοινή ραδιοφωνική συνέντευξη.

Συνάντηση είχε επίσης και με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο στο περίπτερο της περιφέρειας.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του στη ΔΕΘ ο κ Ορφανός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με εκπροσώπους του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και με την ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Μαρία Σπυράκη.

Κατά τις συναντήσεις του με φορείς αλλά και εκπροσώπους εταιρειών που είχαν έκθεση με τα προϊόντα τους στα περίπτερα της Δ.Ε.Θ., ο κ. Μανόλης Ορφανός αντάλλαξε ιδέες πάνω σε κατασκευαστικά προγράμματα που αφορούν την ανάπτυξη με έξυπνες λύσεις και θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του νησιού στην οποία ο κ. Μανόλης Ορφανός είναι πρόεδρος του Δ.Σ.

Παράλληλα ο κύριος Μανώλης Ορφανός είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιάννη ΧατζηΘεοδοσίου με τον οποίον αντάλλαξαν απόψεις σε ό,τι αφορά την οικονομική ανάπτυξη του νησιού μέσα από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από τις συναντήσεις του κ. Μανόλη Ορφανού με υπουργούς της κυβέρνησης καθώς και με θεσμικούς εκπροσώπους φορέων

Related Articles