Σεμινάρια Υγειονομικών Πρωτοκόλλων 2021 για Τουριστικές Επιχειρήσεις

Σεμινάρια Υγειονομικών Πρωτοκόλλων 2021 για Τουριστικές Επιχειρήσεις

Την Τετάρτη 28 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων συμμετοχής στα σεμινάρια για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ για το 2021.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, από τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από όλα τα επαγγέλματα του ευρύτερου τουριστικού κλάδου μπορούν στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τα ισχύοντα μέτρα για την covid-19 λοίμωξη τα οποία ανακοίνωσε  η Κυβέρνηση.

Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

Η πλατφόρμα θα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής από την Τετάρτη 28 Απριλίου και ώρα 15:00 μέχρι και την Πέμπτη 6 Μαΐου, 15:00, ενώ τα σεμινάρια προβλέπεται να ξεκινήσουν το Σάββατο 8 Μαΐου.

Τα προγράμματα των σεμιναρίων θα καλύψουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά και των επιχειρήσεων, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:

  1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις / Ιαματικός Τουρισμός
  1. Τουριστικά Γραφεία / Τουριστικά λεωφορεία/ ενοικιαζόμενα οχήματα/ Ημερόπλοια / Σκάφη Αναψυχής
  1. Λιανικό Εμπόριο Τροφίμων, Ποτών / Παροχή Υπηρεσιών (κομμωτήρια, κουρεία, περιποίησης άκρων & αισθητικής)
  2. Εστίαση – Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, το Κ.Ε.Κ. παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά).

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε κάτοικος/εργαζόμενος στις Κυκλάδες ή στα Δωδεκάνησα, ο οποίος απασχολείται στους προαναφερόμενους κλάδους, είτε έχει λάβει ανάλογη εκπαίδευση κατά το προηγούμενο έτος είτε όχι.

Η συμμετοχή στην εκπαίδευση διασφαλίζει την ενημέρωση και εκπαίδευση σε ορθούς τρόπους λειτουργίας των ως άνω επιχειρήσεων με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο μέγιστο δυνατό βαθμό από την covid-19 λοίμωξη.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας, οι εξ αποστάσεως εκπαιδεύσεις θα υλοποιηθούν διαδικτυακά, μέσα από την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόσβαση στην επιμόρφωση σε όλους τους νησιώτες, άμεσα και χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του  ΚΕΚ Γεννηματάς:

Πηγή : Δράσεις ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτησης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

http://www.katartisi-pnai.gr/

Related Articles