Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας συγχαίρει τους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας συγχαίρει  τους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι οι μαθητές μας που έδωσαν Πανελλήνιες Εξετάσεις, φέτος ιδιαίτερα κάτω από αντίξοες συνθήκες και δυσκολίες.

Για τους επιτυχόντες το αποτέλεσμα αυτό, είναι η επιβράβευση του δικού τους αγώνα, της οικογένειας τους, αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η είσοδος στο Πανεπιστήμιο είναι η αφετηρία ενός σπουδαίου ταξιδιού, όπου Γνώση και Εμπειρίες, θα αποδειχθούν πολύτιμες εμπειρίες ζωής για ένα μέλλον αντάξιο των ονείρων τους.

Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, όχι μόνο δεν πρέπει να απογοητεύονται, αλλά αντίθετα είναι ευκαιρία να επαναξιολογήσουν τις επιλογές τους και τον τρόπο διεκδίκησης των στόχων. Προπαντός να μην ξεχνάνε ότι η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες, το μέλλον φέρνει νέες προκλήσεις, νέους δρόμους, για όσους είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το όνειρό τους.

Ως αντιδήμαρχος Παιδείας, εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα παιδιά να έχουν ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση και την εμπειρία ζωής, μια δημιουργική ατομική και συλλογική πορεία, με Πρόοδο, και πάνω από όλα Υγεία.

Αντιδήμαρχος Παιδείας

Γιώργος Στεφανάκης

Related Articles