Μήνυμα Δημάρχου Θήρας για την έναρξη της Σχολικής χρονιάς.

Μήνυμα Δημάρχου Θήρας για την έναρξη της Σχολικής χρονιάς.

 Αγαπητοί μαθητές, μαθήτριες, γονείς, και εκπαιδευτικοί , μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει αύριο. Ένας νέος δημιουργικός κύκλος ξεκινά, με πολλές ελπίδες, μεγάλα όνειρα και δίψα για γνώση.

Μετά από μια σχολική χρονιά που ,εξαιτίας της πανδημίας ,ανέκυψαν σοβαρά προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία, ελπίδα και επιθυμία όλων είναι, η νέα χρονιά να κυλήσει ήρεμα  και η μαθησιακή διαδικασία να εξελιχθεί ομαλά και ευχάριστα για ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε μεριμνήσει, ώστε τα σχολεία των νησιών μας να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές παρέχοντας τους απόλυτη υγειονομική προστασία και  ασφάλεια.

Mε αίσθημα ευθύνης  απέναντι στο μέλλον των παιδιών μας, στεκόμαστε στο πλευρό τους και φέτος και δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι είναι επιβεβλημένο  και εφικτό για την βελτίωση των συνθηκών και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Με την αγαστή συνεργασία όλων, γονέων και εκπαιδευτικών, τηρώντας  υπεύθυνη στάση και εφαρμόζοντας κάθε ενδεδειγμένο μέτρο και οδηγία, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις όποιες απρόβλεπτες καταστάσεις προκύψουν, όπως πράξαμε με επιτυχία σε τοπικό επίπεδο έως τώρα.

Ως Δήμαρχος Θήρας, θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.

Ο Δήμαρχος Θήρας 

Αντώνης Σιγάλας 

Related Articles