Μ. Ορφανός : Σαν να μην ήταν ποτέ Δήμαρχος ο κ. Ζώρζος

Μ. Ορφανός : Σαν να μην ήταν ποτέ Δήμαρχος ο κ. Ζώρζος

Και πάλι ο κ. Ζώρζος δεν μας ξάφνιασε.

Δυστυχώς για εκείνον επαναλαμβάνεται μονότονα αφού λόγω έλλειψης επιχειρημάτων επιχειρεί και πάλι δημιουργία εντυπώσεων και κλίματος αοριστίας και γενικότητας.

Και όλα αυτά προς τέρψη ψήφων δυόμιση χρόνια νωρίτερα από τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι απολύτως προβλέψιμος!

Οι Δημότες όμως έμαθαν, ξέρουν και γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι εκπρόσωποί τους ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προβλήματά τους και ποιοι τους περνούν για ιθαγενείς που περιμένουν καθρεφτάκια ..

Ποιος έχασε όμως την σοβαρότητα για να την βρει ο κ. Ζώρζος ο οποίος συνεχώς άγεται και φέρεται σαν να μην έχει διοικήσει ποτέ αυτό το νησί; Ευτυχώς τα χρόνια αυτά δεν τα έχουν απωλέσει από την μνήμη τους οι συμπολίτες μας γιατί είναι και τα μόνα που δεν κρύβονται όσο και αν επιχειρεί να πράξει κάτι τέτοιο ο κ. Ζώρζος με το δήθεν και προσχηματικό ενδιαφέρον του για τους κατοίκους του Καμαρίου.

Ζητήσαμε και ζητάμε από τη Δημοτική αρχή του νησιού :

  • Την εύρεση χώρων στάθμευσης στην περιοχή
  • Την διευθέτηση της λεωφορειακής γραμμής με τρόπο που προτείναμε πριν από ένα χρόνο, τον Μάιο του 2020
  • Την άμεση αποκατάσταση της καθίζησης του δρόμου στην περιοχή των στάβλων.
  • Την ηλεκτροδότηση – φωταγώγηση όλων των πεζοδρομίων.

5 συν 1 ερωτήματα που ζητούν άμεσα απαντήσεις 

Επίσης με παρεμβάσεις προς το Δήμο και με τοποθετήσεις μας στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, η παράταξή μας «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά», θέτει τα ζητήματα που αφορούν την  περιοχή και ορισμένοι κάνουν και τώρα πως δεν γνωρίζουν ότι :

  1. Για το παρκινγκ Συρίγου (Prince) που στην ουσία χάθηκε επί των ημερών του κυρίου Ζώρζου γιατί καμία ενέργεια δεν έγινε προς αγορά ενώ ήταν προς πώληση;
  2. Για τη σύσταση του ιδρύματος Συρίγου, ποιος, ενώ γνώριζε από το 2013 την ύπαρξη της διαθήκης και τις επιθυμίες του εκλιπόντος «σφύριζε» αδιάφορα;
  3. Αλήθεια, θυμίστε μας κύριε Ζώρζο, ποιος δεν είχε πάρει Φ.Ε.Κ. για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποτέλεσμα σήμερα να διχάζεται το Καμάρι και να ξεκινάνε από το μηδέν όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις;
  4. Ποιος δεν ηλεκτροδότησε το επίμαχο πεζοδρόμιο;
  5. Ποιος έχασε το οικόπεδο για την ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου Καμαρίου;
  6. Ποιος δεν προχώρησε 9 ολόκληρα χρόνια το σχέδιο πόλης του Καμαρίου;

Και σε ότι αφορά στο γήπεδο του Καμαρίου που ολοκληρώνεται άμεσα η παραχώρηση του στο Δήμο μετά από προετοιμασία που κάναμε έναν ολόκληρο χρόνο, σας υπενθυμίζουμε κ. Ζώρζο ότι ΚΑΝΕΝΑ αίτημα δεν είχε γίνει 9 χρόνια από το Δήμο προς την Ε.Τ.Α.Δ. για την παραχώρηση του γηπέδου .

Σε αυτά τα προβλήματα των κατοίκων που δεν έλυσε όσο ήταν Δήμαρχος ο κ. Ζώρζος εμείς έχουμε σαφείς, συνεπείς θέσεις και συνεχή παρουσία δίπλα τους.

Αντίθετα ο κ. Ζώρζος προτιμά τις εντυπώσεις και τη μετατροπή του Δημοτικού Συμβουλίου σε τηλεπαράθυρα μια και ποτέ δεν ήταν καλός στην πράξη.

Αυτή την Πρωταπριλιά κ. Αναστάσιε Νικόλαε Ζώρζο δεν θα εξαπατήσετε πάλι κανένα δημότη γιατί η πραγματικότητα διαψεύδει το αφήγημά σας  και τα προβλήματα του νησιού θυμίζουν ότι ήσασταν ανεπιτυχώς 9 χρόνια Δήμαρχος .

 

Αναμένουμε απαντήσεις και πράξεις και όχι ανώφελα λόγια

Related Articles