Επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στην Ανάφη

Επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στην Ανάφη

Την Ανάφη επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για να συμμετέχει στους εορτασμούς του Γενεθλίου της Θεοτόκου, που έλαβαν χώρα με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καλαμιώτισσας.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της μεγάλης γιορτής, ο κ. Φόρτωμας, από κοινού με  το Δήμαρχο Ανάφης κ. Ιάκωβο Ρούσσο και τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων, κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα, παρέστησαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στη συνέχεια της παραμονής του στην Ανάφη, ο Βουλευτής Κυκλάδων είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατοίκους του νησιού και επιχειρηματίες και να συζητήσει μαζί τους τόσο για την τουριστική περίοδο και τις εξελίξεις στον τουρισμό, όσο και για τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους.

«Κάθε φορά που επισκέπτομαι την Ανάφη, παίρνω δύναμη από την θετική ενέργεια των κατοίκων της. Η αγάπη τους για τον τόπο τους είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε ακόμα και το πιο μικρό Κυκλαδονήσι να διεκδικήσει επάξια τη θέση του πλάι στα μεγαλύτερα νησιά και να αποτελέσει παράδειγμα ανάπτυξης και προόδου» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας κατά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του.

Related Articles