Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμαρχου Θήρας προς τους επιχειρηματίες του νησιού

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμαρχου Θήρας προς τους επιχειρηματίες του νησιού

Συνεχίζονται στη Σαντορίνη οι πράξεις κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης

Θεωρώ επιβεβλημένο να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες της Σαντορίνης, οι οποίοι εκδηλώνουν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, ανταποκρινόμενοι άμεσα και γενναιόδωρα σε κάθε έκκληση του Δήμου για την αντιμετώπιση πάσης φύσεως εκτάκτων αναγκών που δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν διαφορετικά.

Σήμερα θεωρώ υποχρέωσή μου να κάνω ιδιαίτερη μνεία και να επαινέσω δημόσια του επιχειρηματία κ. Μίλτο Ανδρώνη για την οικονομική του ενίσχυση προς τον Σύλλογο Νεφροπαθών Σαντορίνης.

Ο κ. Μ. Ανδρώνης με τη νέα του δωρεά κάλυψε για τρεις επιπλέον μήνες τη δαπάνη του ενοικίου του σπιτιού που έχει μισθωθεί για τη διαμονή της ιατρού-νεφρολόγου, η οποία δέχτηκε να προσφέρει της υπηρεσίες της στη μονάδα τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης.

Η πράξη αυτή του κ. Ανδρώνη καθώς και οι αντίστοιχες των υπολοίπων επιχειρηματιών πιστοποιούν την κοινωνική ευθύνη και το ενδιαφέρον τους για τη Σαντορίνη και τους συμπολίτες τους.

Ως Δήμαρχος θα συνεχίσω να συνεργάζομαι και ν’ αξιοποιώ υπέρ των νησιών μας κάθε ανυστερόβουλη διάθεση για προσφορά. Παράλληλα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη βάζουμε τον στόχο της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.

Ο Δήμαρχος Θήρας

Αντώνιος Σιγάλας

Related Articles