Ανακοίνωση του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα με αφορμή την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης 

Ανακοίνωση του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα με αφορμή την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης 

Με αφορμή την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης ο Δήμαρχος Θήρας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του με το ακόλουθο Δελτίο Τύπου :

 “Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

 Οι ξενοδόχοι της Σαντορίνης επιβράβευσαν με την ψήφο τους εκείνους εκ των συνάδελφων τους που επέδειξαν, όλο το προηγούμενο κρίσιμο για τον τουρισμό διάστημα, σοβαρότητα, συνέπεια,         επαγγελματισμό, διεκδικητικό πνεύμα και συναδελφική αλληλεγγύη.

 Επιθυμώ ταυτόχρονα να εκφράσω, για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Ηλιόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολύτιμη συνεργασία μας και για την   καθοριστική συμβολή τους στην κοινή μας προσπάθεια για την ενδυνάμωση και την παγίωση της θέσης μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως.

 Εύχομαι και η καινούργια θητεία τους που ανανεώθηκε με την ψήφο των συναδέλφων τους να είναι καρποφόρα και επωφελής για τον κλάδο τους και για τη Σαντορίνη.

 Αναμένω τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για να συνεχίσουμε την παραγωγική μας συνεργασία, με στόχο μια πιο επιτυχημένη τουριστική σεζόν το 2022.

 Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

Αντώνης Σιγάλας

 

Related Articles