Ανακοίνωση της Θηραϊκής Πολιτείας για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 30/3/2021

Ανακοίνωση της Θηραϊκής Πολιτείας για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 30/3/2021

Πριν λίγες ημέρες η παράταξη μας με έγγραφο της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε στη συνεδρίαση της 30ης Μαρτίου να συζητηθούν τα άλυτα προκύψαντα θέματα της περιοχής Καμαρίου, που έχουν πλέον επείγοντα χαρακτήρα.
Ο Δήμαρχος πρότεινε στους Δημοτικούς Συμβούλους να μην δεχθούν τη συζήτηση των θεμάτων αυτών, αποφεύγοντας κατ’ ουσίαν να δικαιολογήσει την άρνηση του,  επικαλούμενος κατά τη συνήθη πρακτική του  δήθεν αοριστία των θεμάτων.
Η πρακτική της παρουσίασης του μαύρου ως άσπρου, η χρήση του ψεύδους με άνεση και ευκολία, η αποφυγή ν ’αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να την παρουσιάσει όπως τον βολεύει, δεν επιλύουν προβλήματα,  ούτε βεβαίως τα κούφια λόγια και η Λουδοβίκεια συμπεριφορά του.
Οι άλλες δύο συνεργαζόμενες παρατάξεις, με εξαίρεση την ψήφο του κ. Μάϊνα Γιάννη, ψήφισαν ως διέταξε το αφεντικό τους, αποφεύγοντας να διαταράξουν την επιβληθείσα εκ συμφερόντων συνεργασία τους.  Τα προβλήματα όμως δεν επιλύονται με κρυφτό και ψέματα.
Η Δημοτική Αρχή και οι συμπράττουσες παρατάξεις δεν είναι μόνο εκτεθειμένες απέναντι στους Καμαριανούς αλλά και στην πραγματικότητα,  που την παρουσιάζουν όπως συμφέρει τους ίδιους.

Related Articles