Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης : Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης : Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Οκτώβριο
Το παρακάτω Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης με την λήξη της 59ης εθελοντικής αιμοδοσίας που διενεργήθηκε στη Σαντορίνη με μεγάλη επιτυχία.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Mε μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε το αποτέλεσμα της 59ης εθελοντικής αιμοδοσίας της Τράπεζάς μας, η οποία διενεργήθηκε στο νησί μας από 8 έως 16 Μαΐου, με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και ασφαλείας.
🩸 Οι αιμοδότες που προσήλθαν ανήλθαν στους 1091.
🩸 Από αυτούς δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν οι 101.
🩸 Συγκεντρώθηκαν συνολικά 990 μονάδες αίματος.
🩸 Στο κάλεσμα αυτής της αιμοδοσίας οι νέοι αιμοδότες ανήλθαν στους 180.
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία της 59ης Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλο το επιτελείο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού υπό τη διεύθυνση του γιατρού κ. Γιώργου Μπόλλα, το οποίο όλες αυτές τις ημέρες έδωσε τον καλύτερό του εαυτό .
Τα συγχαρητήρια όμως αξίζουν στους εθελοντές αιμοδότες, που και αυτή τη φορά η προσφορά τους ήταν συγκινητική. Για άλλη μια φορά ανέβασαν τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά ακόμη ψηλότερα!!
Ευχόμαστε ένα καλό καλοκαίρι σε όλους μας και μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο που ανανεώνουμε το ραντεβού μας, να παραμείνουμε όλοι υγιείς!

Related Articles