Συνεργασία του ΔΑΠΠΟΣ με το e-ΤΡΙΚΑΛΑ για διαφορετικές γιορτές φέτος τα Χριστούγεννα

Συνεργασία του ΔΑΠΠΟΣ με το e-ΤΡΙΚΑΛΑ για διαφορετικές γιορτές φέτος τα Χριστούγεννα
Τη δυνατότητα συνεργασίας ανάμεσα στο ΔΑΠΠΟΣ και τους ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους απλόχερα χαρά και αγάπη τις ημέρες των Χριστουγέννων συζήτησαν ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλης Αλαφούζος με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Λουκά Κατρή με τον διευθύνοντα σύμβουλο του e-ΤΡΙΚΑΛΑ κ. Οδυσσέα Ράπτη.
Το e- ΤΡΙΚΑΛΑ που αποτελεί πλέον έναν από τους αναγνωρισμένους τομείς στον τομέα της καινοτομίας θέλει να συμβάλει ενεργά μεταφέροντας τη γνώση και την εμπειρία στους κατοίκους της Σαντορίνης.
Κατά τη συζήτηση που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα μέσω τηλεδιάσκεψης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και η συνολική διαχείριση των εορταστικών εκδηλώσεων αλλά και των εγκαταστάσεων του Χριστουγεννιάτικου «Μύλου των Ξωτικών» όπως ακριβώς είναι στα Τρίκαλα με στόχο η εμπειρία, η γνώση , και η τεχνική υποστήριξη να μεταφερθούν στο νησί μας αν και εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες. Στόχος μας παραμένει μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα και ατμόσφαιρα από κάθε άλλη φορά.
Το ΔΑΠΠΟΣ από τώρα προετοιμάζεται σταθερά και μεθοδικά για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αισθανθούμε διαφορετικά και απαλλαγμένοι από την πανδημία φέτος τις γιορτές.

Related Articles