Συγχαρητήρια επιστολή του Μ. Ορφανού στην ΠΑΕ ΑΣ Σαντορίνης 2020

Συγχαρητήρια επιστολή του Μ. Ορφανού στην ΠΑΕ ΑΣ Σαντορίνης 2020

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΑΣ Σαντορίνης 2020 για την παραμονή της στην Super League 2

Ιστορική πια σημασίας είναι η παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία της super league 2 μετά τη νίκη της μέσα στην Ρόδο !

Μια νίκη που αν αναλογιστεί κανείς τις αντίξοες συνθήκες και τους όρους κάτω από τους οποίους η ομάδα της Σαντορίνης λειτουργεί θα διαπιστώσει ότι ο αγώνας των παικτών, των παραγόντων και των διοικητικών είναι διπλός και αξίζουν σε όλους διπλά συγχαρητήρια κερδίζοντας μέσα στα γήπεδα και έξω από αυτά επάξια.

Ξεκινάει από εκείνους όλους που πίστεψαν στην ενοποίηση της ομάδας και τη συνένωσή της σε μια, η οποία από την πρώτη στιγμή απέκτησε συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του προηγούμενου καθεστώτος και συνεχίστηκε με την αδιάκοπη προσπάθεια για την ανάκτηση των οικονομικών ζητημάτων που επιβάρυναν την ομάδα η οποία ήταν αναγκασμένη τα εντός έδρας παιχνίδια να διεξάγονται εκτός της δικής της έδρας λόγω έλλειψης γηπέδου.

Τώρα, είναι η στιγμή όσο ποτέ άλλοτε η ομάδα να αποκτήσει γήπεδο αντάξιο των προσδοκιών, των παιχνιδιών και των νικών που φέρνει και μας κάνει όλους υπερήφανους.

Τώρα, είναι η ώρα η ομάδα της Σαντορίνης με δικό της γήπεδο να μπορεί να φιλοξενεί στο δικό της έδαφος παιχνίδια με άλλες ομάδες.

Εμείς, ως δημοτική παράταξη, είμαστε δίπλα στην ομάδα, στους παίκτες, στην διοίκηση, δίνοντας τον δικό μας αγώνα σε πολλαπλά επίπεδα για να ξεκαθαρίσει διοικητικά το πού ανήκει το γήπεδο του Καμαρίου ώστε να γίνει ανάπλαση του χώρου και να παίζει εκεί η ομάδα του νησιού .

Μετά από επίπονη προσπάθεια καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την θετική πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών για την παραχώρηση του γηπέδου στο Δήμο Θήρας.

Τώρα πλέον είναι θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να εισαχθεί και να ψηφιστεί η αίτηση παραχώρησης.

Ας μην αφήσουμε άλλο και αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Εμείς ως παράταξη αλλά και προσωπικά ο ίδιος κάναμε αυτό που έπρεπε και κάναμε το σωστό! Ανοίξαμε το δρόμο μέσα από νόμιμες και απαραίτητες ενέργειες με τα εμπλεκόμενα Υπουργεία και τους φορείς ώστε το γήπεδο του Καμαρίου να βρει το δρόμο του προς το Δήμο Θήρας.

Μανόλης Ορφανός

Επικεφαλής της παράταξης “Τώρα για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά”.

Δημοτικός Σύμβουλος

Related Articles