Πρωτοβουλία στήριξης των πυρόπληκτων,από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων,το Δήμο Θήρας και το Επαρχείο Θήρας

Πρωτοβουλία στήριξης των πυρόπληκτων,από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων,το Δήμο Θήρας και το Επαρχείο Θήρας

Πρωτοβουλία στήριξης των πυρόπληκτων, από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων,  το Δήμο Θήρας και το Επαρχείο Θήρας 

Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας, ο Δήμος Θήρας και το Επαρχείο Θήρας συμμετέχοντας στην προσπάθεια άμεσης ανακούφισης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία της συλλογής, της συσκευασίας και της διακίνησης προς τις πληγείσες περιοχές των ειδών διατροφής μακράς διάρκειας, των ειδών προσωπικής υγιεινής και πρώτης ανάγκης και ειδών ιματισμού.

Καλούμε όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης να παραδώσουν την προσφορά τους απευθείας στην μεταφορική “Φίλιππας” ή στο κτίριο του Επαρχείου ή στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου.

Τα προσφερθέντα είδη θα παραδοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας προκειμένου να διανεμηθούν στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας.

Επίσης όσοι επιθυμούν να εισφέρουν οικονομική ενίσχυση μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσόν θέλουν στον λογαριασμό της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας Αμοργού και Νήσων.

 

Εθνική Τράπεζα, Αριθμός Λογαριασμού: 351/553026-11

IBAN GR 630 110 351 00000 351 55 30 26 11

Δικαιούχος: Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων

Αιτιολογία: Υπέρ Πυρόπληκτων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ 

Related Articles