Παρασκευή – Σάββατο 16 και 17 Ιουλίου κλιμακιο του ΕΟΔΥ θα διενεργεί δωρεάν Rapid Test στο Επαρχείο Θήρας

Παρασκευή – Σάββατο 16 και 17 Ιουλίου κλιμακιο του ΕΟΔΥ θα διενεργεί δωρεάν Rapid Test στο Επαρχείο Θήρας

Με ανακοίνωσή της Αντιδημάρχου Υγείας Σοφίας Κίτσου θα διενεργείτε δωρεάν δειγματοληπτικός διαγνωστικός έλεγχος για Covid-19  από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Επαρχείο Θήρας στα Φηρά (έναντι του παλιού Κέντρου Υγείας).

Ακολουθεί το ακριβές κείμενο της ανακοίνωσης :

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο νησί μας Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουλίου, προκειμένου να διενεργήσει δειγματοληπτικά ελέγχους κάνοντας δωρεάν rapid test στους πολίτες.

Η διεξαγωγή των τεστ θα γίνεται στο κτίριο του Επαρχείου Θήρας στα Φηρά (έναντι παλιού Κέντρου Υγείας) την Παρασκευή 16 Ιουλίου και ώρα από 13:00 έως 19:00 και το Σάββατο 17 Ιουλίου και ώρα από 10:00 έως 18:00.

Όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους.

Οι πολίτες θα μπορούν να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία για την έκδοση βεβαίωσης αποτελέσματος του διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19, με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet και τον ΑΜΚΑ τους, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Ο Δήμος Θήρας και το Επαρχείο Θήρας παρέχουν κάθε διευκόλυνση στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να ληφθεί το μεγαλύτερο δυνατό δείγμα, στο πλαίσιο της αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Related Articles