Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ελικοδρομίου της Θηρασιάς

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ελικοδρομίου της Θηρασιάς

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ελικοδρομίου της Θηρασιάς με την απομάκρυνση των θάμνων που κατέκλυζαν για χρόνια περιμετρικά την πλατφόρμα του ελικοδρομίου εξασφαλίζοντας την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του.

Τα συνεργεία του Δήμου Θήρας, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό, καθάρισαν επιμελώς την περιοχή τριγύρω, αλλά και σε κάποια σημεία επάνω στον χώρο προσγείωσης, ελευθερώνοντας τους φανούς σήμανσης της πλατφόρμας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, εκτελέστηκαν, από τα συνεργεία του Δήμου Θήρας εργασίες αποψίλωσης και απομάκρυνσης θάμνων και ξερών κλαδιών από την ακτογραμμή του Μονόλιθου.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Θήρας κ. Σπύρος Δρόσος με τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται καθημερινά στην υπηρεσία των πολιτών και επαγγελματιών των νησιών μας και κάνουν έκκληση σε όλους τους επαγγελματίες και πολίτες να σταθούν στο πλευρό του Δήμου για να συντηρήσουμε το Δήμο μας καθαρό.

“Ιδιαίτερα φέτος που όλοι δίνουμε εξετάσεις, θα πρέπει πρωτίστως με σύνεση και ευαισθησία να αποδείξουμε ότι μαζί μπορούμε να συντηρήσουμε τους δημόσιους χώρους μας καθαρούς και ευπρεπισμένους” τονίζει ο Αντιδήμαρχος κ. Δρόσος.

Related Articles