Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Θήρας συνεχίζονται ως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. 

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Θήρας συνεχίζονται ως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. 

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Θήρας συνεχίζονται ως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Δήμου Θήρας (υπόψη Κας Σπυριδούλας Βλάχου, τηλ. 2286360183) και ώρες 11.00-13.00.

Συμπληρώνοντας φέτος επτά χρόνια λειτουργίας, το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Θήρας  θα λειτουργήσει και τη φετινή χρονιά (2021-2022) για μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου -Λυκείου.

Πρόκειται για  ένα θεσμό τον οποίο έχει “αγκαλιάσει” η τοπική κοινωνία της Σαντορίνης, προσφέροντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Όσοι εγγράφονται πρέπει να πληρούν οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, όπως για παράδειγμα ,το χαμηλό εισόδημα, η τριτεκνία, η πολυτεκνία, η ανεργία, η μονογονεϊκότητα, τα άτομα ΑμεΑ στην οικογένεια.

Το φροντιστήριο φέτος θα λειτουργήσει στο Ημεροβίγλι σε πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες που βρίσκονται στο χώρο του Νηπιαγωγείου Ημεροβιγλίου (παλιό Δημοτικό) αλλά και στο Εμπορείο, στις αίθουσες του Γυμνασίου Εμπορείου.

Η λειτουργία όλων των τμημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στηρίζεται στην ανιδιοτελή   διάθεση και προσφορά εκπαιδευτικών. Τα μαθήματα  είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου τηρουμένων σχολαστικά όλων των απαραίτητων  υγειονομικών μέτρων ασφαλείας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ 

Related Articles