Οι δημιουργίες των μικρών μαθητών Θήρας και Θηρασίας με τίτλο “Γίνε Αγάπη”

Οι δημιουργίες των μικρών μαθητών Θήρας και Θηρασίας με τίτλο “Γίνε Αγάπη”

“Γίνε Αγάπη” με τις δημιουργίες των μικρών μαθητών Θήρας και Θηρασιάς. 

Με τις ζωγραφικές αποτυπώσεις για την Αγάπη, των μικρών μαθητών Α’ και Β’ Δημοτικού και Νηπιαγωγείων Θήρας, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Σαντορίνη, Έκθεση ζωγραφικής και παιδικού Σχεδίου σε μια μεγάλη εκδήλωση την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 19.30 στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας SAF (Santorini Arts Factory) στη Βλυχάδα.

Η έκθεση με τίτλο “Γίνε Αγάπη’ θα παρουσιάσει περίπου 800 σχεδιαστικές δημιουργίες των μικρών μαθητών της Σαντορίνης και Θηρασιάς για την αγάπη και οι παιδικές χορωδίες των μαθητών θα τραγουδήσουν γι’ αυτήν.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Σαντορίνη και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, θα τιμηθούν για την μεγάλη τους πρόσφορα στον χώρο της εκπαίδευσης, από όλες τις θέσεις που κατείχαν σε όλα τα Σχολεία του νησιού, οι διευθυντές σχολείων, κ. Δημήτριος Αλεξανδρόπουλος, ο κ. Σταύρος Διγενής, ο κ. Ευάγγελος Ζώρζος και ο κ. Ηλίας Καφούρος.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος κα Μαντώ Στουρνάρα και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Στεφανάκης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Ζήσης Δρόσος και θα κλείσει με μήνυμα του την εκδήλωση ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας.

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους Διευθυντές και Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών, των Προϊστάμενων των Νηπιαγωγείων των νησιών μας σε υλοποίηση της πρότασης της κας Μαρίας Φιλιππαίου.

Λόγω των μέτρων υγειονομικής προστασίας που ισχύουν για τον Covid-19, την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι 300 άτομα, με την χρήση προστατευτικής μάσκας και κρατώντας τις σχετικές αποστάσεις.

 

Related Articles