Νέα ιστοσελίδα του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στον «αέρα»!

Νέα ιστοσελίδα του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στον «αέρα»!

Με ενημέρωση στα ΜΜΕ ανακοίνωσε ο  Δημοτικός  Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης  την νέα ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ώστε να διευκολύνει παλιούς και νέους χρήστες του διαδικτύου για την άμεση και υπεύθυνη ενημέρωσή τους .

Η νέα ιστοσελίδα του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στον «αέρα»! Στην ψηφιακή εποχή οι υπηρεσίες προς στους δημότες. Κράτηση των αθλητικών χώρων και εγγραφή στα προγράμματα με ένα κλικ.

Αθλητισμός, πολιτισμός περιβάλλον. Έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Αυτές τις τρεις ενότητες προσπαθήσαμε να ενώσουμε μέσα από το νέο ιστότοπο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.
Η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ (www.dappos-santorini.com) δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες και τις νέες απαιτήσεις των χρηστών του διαδικτύου που θέλουν να ενημερώνονται άμεσα και υπεύθυνα από την επίσημη σελίδα της δημοτικής μας επιχείρησης.
Σε θέματα πολιτισμού περιβάλλοντος αλλά και αθλητισμού. Με επίσημες ανακοινώσεις των φορέων των ομάδων αλλά και όλων εκείνων που συμμετέχουν διαδικτυακά στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα μπορούν υπεύθυνα να γνωρίζουν κάθε δραστηριότητα που βρίσκεται σε εξέλιξη ή που έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο λειτουργίας του οργανισμού.
Στο μεταξύ, η νέα μας ιστοσελίδα σηματοδοτεί και την αλλαγή στον τρόπο που οι δημότες θα μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση σε κάποιο γήπεδο για άθληση ή να δηλώσουν συμμετοχή σε κάποιο πρόγραμμα του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.
Συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας και του τμήματος «Κάντε Κράτηση Γηπέδου» δίνεται σε όλους η δυνατότητα να δουν τις διαθέσιμες ώρες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα γήπεδα μας και να κάνουν ηλεκτρονικά κράτηση μέσα από μερικά απλά και εύκολα βήματα. Προς στιγμήν, λόγω των υγειονομικών περιορισμών, στη διάθεση του κοινού βρίσκεται μονάχα το γήπεδο τένις στο Μεγαλοχώρι, ενώ αργότερα θα προστεθούν και άλλοι αθλητικοί χώροι.
Όσον αφορά στις εγγραφές στα προγράμματα του Οργανισμού θα υπάρχει η δυνατότητα να μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα της αρεσκείας σας στις ώρες που σας εξυπηρετούν ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα του κάθε προγράμματος. Με την εγγραφή σας θα αποκτάται παράλληλα κι έναν Αριθμό Μητρώου στον οργανισμό, όπου με αυτόν θα μπορείτε να επιλέγετε μελλοντικά περισσότερα από ένα προγράμματα.
Ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ  Βασίλης Αλαφούζος δήλωσε «Ως πρόεδρος του Οργανισμού  θέλω να ευχαριστήσω εκείνους οι οποίοι εργάστηκαν για την κατασκευή της ιστοσελίδας μας που αποτελεί πλέον την επίσημη έκφραση του οργανισμού στα κοινωνικά δίκτυα.
Μέσα από την ανανεωμένη σελίδα μας, φιλοδοξούμε να σας ενημερώνουμε υπεύθυνα και άμεσα για όλες τις εκδηλώσεις ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας κάθε πληροφορία που τους ενδιαφέρει».

Related Articles