Λευτέρης Αυγενάκης: Μαζί με τα σχολεία θα ανοίξουν οι ακαδημίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός

Λευτέρης Αυγενάκης: Μαζί με τα σχολεία θα ανοίξουν οι ακαδημίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός

Στις 10 Μαΐου φαίνεται πως “κλείδωσε” η ημερομηνία που θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία και μαζί τους και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Η υφυπουργός παιδείας, η Νίκη Κεραμέως έδωσε την ημερομηνία για τα σχολεία και ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης απατώντας σε ερώτημα που αφορούσε τις ακαδημίες όλων των αθλημάτων δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι ακαδημίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στο σύνολό του θα ανοίξει όταν επιστρέψουν οι μαθητές στα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και τα γυμνάσια».

Όλα αυτά, την ώρα που άπαντες περιμένουν μέχρι τώρα το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης (26/4) της επιτροπής λοιμωξιολόγων με κεντρικό θέμα την επανέναρξη μεταξύ άλλων των προπονήσεων της Β’ και Γ’ εθνικής, των αναπτυξιακών και των ακαδημιών.

Κατά συνέπεια, πιθανότατα στις 10 Μαΐου τα κολυμβητήρια, τα στάδια, τα γήπεδα και τα γυμναστήρια θα μπορούν να δεχθούν τους μικρούς αθλητές ξανά μετά από έξι ολόκληρους μήνες.

Πηγή : Sport Cyclades, https://www.sportcyclades.gr/roi-eidiseon-sportcyclades/blogs/alla-nea/item/51568-lefteris-avgenakis-mazi-me-ta-sxoleia-tha-anoiksoun-oi-akadimies-kai-o-erasitexnikos-athlitismos.html

Related Articles