Κάλεσμα του Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας – Νοσοκομείου Θήρας για το Πτωχοκομείο

Κάλεσμα του Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας – Νοσοκομείου Θήρας για το Πτωχοκομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Συλλόγου μας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Πτωχοκομείου Θήρας, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια κοινωφελή δράση, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Πτωχοκομείου Θήρας.

Επειδή πιστεύουμε ότι « ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη » και ότι « όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα » προσκαλούμε Φορείς-Συλλόγους-Ιδρύματα, που θα ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, να λάβουν μέρος με εκπρόσωπό τους στη πρώτη μας ανοιχτή συνάντηση που θα γίνει στις 25/11/2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00΄μμ, στην αίθουσα του πανηγυρόσπιτου του Αγίου Χαραλάμπους στην Έξω Γωνιά, για την καλύτερη ενημέρωση όλων.

Τα έσοδα αυτής της δράσης, θα διατεθούν για την αποπεράτωση κτιριακών εγκαταστάσεων και εξοπλισμό με τα απαραίτητα μηχανήματα του Πτωχοκομείου Θήρας.

Στη συνάντηση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η Πρόεδρος                                                                                                   Η Γραμματέας

Πετίνη Λίτσα                                                                                               Σκοπελίτου Ασημίνα

Related Articles