Φιλική ήττα με 2-1 στη Νέα Ερυθραία με τις Αμαζόνες

Φιλική ήττα με 2-1 στη Νέα Ερυθραία με τις Αμαζόνες
Την ήττα γνώρισε στο α’ του φετινό φιλικό ο Α.Ο. Θήρας, καθώς στο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα της Νέας Ερυθραίας, οι Αμαζόνες επιβλήθηκαν με 2-1 (25-18, 25-21, 16-25) σετ.
Στο πρώτο αγωνιστικό τεστ της χρονιάς, παρά τις απουσίες βασικών αθλητριών, όλες οι αθλήτριες της ομάδας έδειξαν ενθουσιασμό, απόλαυσαν το παιχνίδι, αλλά με τις αλλεπάλληλες δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα του Ματέο Φρέσκι, δεν μπόρεσαν να βρουν εύκολα ρυθμό.
Ωστόσο ιδιαίτερα οι νεαρές αθλήτριες έδειξαν καλά στοιχεία και άφησαν πολύτιμες υποσχέσεις για τη συνέχεια.
«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί είχαμε αρκετές απουσίες αθλητριών μας που τελειώνουν σήμερα τη συμμετοχή τους στα προολυμπιακά τουρνουά και δεν προβλέπονταν για να βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα. Ωστόσο, είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί οι αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν, πήραν χρόνο παιχνιδιού, μου έδειξαν κάποια καλά στοιχεία και περιμένω παιχνίδι με παιχνίδι, ιδιαίτερα από τις πιο νεαρές αθλήτριες να αποκτήσουν περισσότερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός Ματέο Φρέσκι.
Η αποστολή της ομάδας θα διανυκτερεύσει απόψε στην Αθήνα και θα επιστρέψει αεροπορικώς στη Σαντορίνη το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.
Η σύνθεση του Α.Ο. Θήρας: Χριστοδούλου, Αγγελοπούλου, Τάνια Κιουτσούκη, Πόπιτς, Μπαχλαβά, Χαμαλίδου, Γεωργιάδου (λ)/ Τσοχατζή, Καραμπάση (λ)

Related Articles