Έναρξη συνεργασίας με την Symone Abbott

Έναρξη συνεργασίας με την Symone Abbott
Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Symone Abbott. Η 25χρονη (Northville, 27/09/1996) Αμερικανίδα ακραία, ύψους 1,86 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.
Η Abbott, πτυχιούχος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Northwestern University, ήταν μία από τις βασικές αθλήτριες των «Northwestern Wildcats», αγωνιζόμενη με επιτυχία 4 χρόνια στο NCAA των ΗΠΑ.
Το 2017 αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας εκτός συνόρων στην Ιταλία, για λογαριασμό της Liu Jo Nordmeccanica Modena (2017-18), ενώ ακολούθησαν η γαλλική Saint-Raphaël (2018-19), με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος Γαλλίας και η τουρκική Karayollari (2019-2020).
Τη σεζόν 2020/21 συμμετείχε με άλλες Ολυμπιονίκες και παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο ιστορικό επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ «Αthletes Unlimited», ενώ τελευταίος μεταγραφικός της σταθμός ήταν το Πόρτο Ρίκο και η Grises de Humacao.
Ο Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Symone στην οικογένεια του και της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών, αλλά και ομαδικών της στόχων.

Related Articles