Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο : Eκδήλωση για τον τουρισμό και την προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Κίνα

Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο : Eκδήλωση για τον τουρισμό και την προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Κίνα
“Η πρόκληση της Κίνας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ρόλος του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας” είναι ο τίτλος της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Παράρτημα Νοτίου Αιγαίου του Επιμελητηρίου, την  Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 στις 16:00, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom.

Το Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας είναι ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με στόχο την ενίσχυση, εμβάθυνση και ανάπτυξη της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, μεταξύ των ελληνικών και κινεζικών επιχειρήσεων, τοπικών και περιφερειακών Οργανισμών, εκπαιδευτικών ή ερευνητικών Ιδρυμάτων κ.ο.κ.

Το Παράρτημα Νοτίου Αιγαίου του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2020 και μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει δύο ενημερωτικές ημερίδες (“Δουλεύοντας με Κινέζους”,  “Πώς πληρώνουν οι Κινέζοι”), το Σεμινάριο Επιμόρφωσης – Προετοιμασίας “China Quick – Li” για επαγγελματίες του τουρισμού, της εστίασης και του εμπορίου, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της αγοράς για την υποδοχή και διαχείριση Κινέζων τουριστών, το ταχύρυθμο πρόγραμμα εξοικείωσης των επαγγελματιών του τουρισμού με την κινεζική γλώσσα “Chinese For You”, το πρώτο τουριστικό προϊόν για την προώθηση της Ρόδου στην Κίνα σε συνεργασία με το Παράρτημα του Επιμελητηρίου στη Νότια Κίνα (έδρα στη Σενζέν) και επιχειρηματίες από τις δύο χώρες, και σειρά άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει το Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Νοτίου Αιγαίου, υπεύθυνος για τη Σαντορίνη, κ. Μανώλης Ορφανός.

Η δημιουργία του Παραρτήματος Νοτίου Αιγαίου του Επιμελητηρίου μας, διευκολύνει τις επιχειρηματικές προσπάθειες τόσο των κατοίκων των νησιών που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την πρόκληση της Κίνας, όσο και των Κινέζων οι οποίοι βλέπουν την νησιωτική Ελλάδα ως ένα φιλόξενο τόπο για διακοπές, διαμονή ή επενδύσεις.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή στην εκδήλωση ή την εγγραφή στο Παράρτημα Νοτίου Αιγαίου του Επιμελητηρίου, στο τηλέφωνο: 22890 28420 ή με αποστολή e-mail στο southaegean@gcec.gr

Related Articles