Ευχαριστήρια δήλωση του νέου προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Φιλήμονα Ζαννετίδη

Ευχαριστήρια δήλωση του νέου προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Φιλήμονα Ζαννετίδη

Σε μία Περιφέρεια που πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί σε όλες τις εκφάνσεις της διοικητικής της παρουσίας, η πρόταση του περιφερειάρχη να αναλάβω την προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου με τιμά ιδιαίτερα και με καθιστά υπεύθυνο για την μέχρι τώρα επιτυχημένη λειτουργία και θητεία της περιφερειακής αρχής.

Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω των προσδοκιών του περιφερειάρχη και θα φέρω εις πέρας το έργο μου. Παράλληλα θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο να προασπίζομαι τα συμφέροντα των νησιωτών που ανήκουν στην οικογένεια του Πρωτογενή Τομέα, αφού ο περιφερειάρχης με όρισε εντεταλμένο σύμβουλο, υπεύθυνο γι’ αυτόν.

Οφείλω να συγχαρώ το μέχρι χθες προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου και ιδιαίτερα την πρόεδρο Νατάσα Δεληγιάννη για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων της, παρά τις αντίξοες συνθήκες που παρουσιάστηκαν, λόγω της πανδημίας.

Η προεδρία ενός συλλογικού αυτοδιοικητικού οργάνου αποτελεί για τον κατέχοντα ύψιστη τιμή και αναγνώριση. Γι αυτό κι ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τόσο τον περιφερειάρχη, που με πρότεινε, όσο και τους συναδέλφους, που με την ψήφο τους συνηγόρησαν κι αποδέχθηκαν την εκλογή μου.

Ευελπιστώ πως θα είμαι αντάξιος των προσδοκιών τους.

 

Φιλήμονας Ζαννετίδης

Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου

Related Articles