Δήμος Θήρας : Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των Παιδικών Χαρών 

Δήμος Θήρας : Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των Παιδικών Χαρών 

Ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες εργασίες συντήρησης των Παιδικών Χαρών, που κατασκεύασε πέρυσι ο Δήμος Θήρας και παρέδωσε σε χρήση στα παιδιά των νησιών μας.

Συγκεκριμένα εργασίες εκτελέστηκαν στις παιδικές χαρές του Ακρωτηρίου, του Βόθωνα, του Βουρβούλου, της Έξω Γωνιάς, του Ημεροβιγλίου, της Θηρασιάς, του Μεγαλοχωρίου, της Μέσα Γωνιάς, του Περιβόλου, της Περίσσας και του Πύργου.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούν σε συντήρηση των παιχνιδιών και επισκευές από φυσιολογικές φθορές από τη χρήση, όπως αποκόλληση τάπητα κλπ αλλά και ζημιές από κακή χρήση των χρηστών.

Ο Δήμος Θήρας έχει προβλέψει κάθε χρόνο την συντήρηση και πιστοποίηση των παιδικών χαρών, ώστε αυτές να είναι πάντα προσβάσιμες και ασφαλείς για τα παιδιά μας και έχει ήδη προγραμματίσει την φύλαξη τους, ώστε να αποφεύγονται οι κακόβουλες ενέργειες (ευτυχώς των λίγων).

Ο Δήμος Θήρας παρακαλεί όλους τους χρήστες των παιδικών χαρών να φροντίζουν τους χώρους, ώστε να μην προκαλούνται ζημιές, αφού οι παιδικές χαρές είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο των παιδιών μας.

Αντιδήμαρχος Δήμου Θήρας 

ΣΟΦΙΑ ΚΙΤΣΟΥ 

Related Articles