Ανοίγει τις πύλες του επισήμως την Παρασκευή 3/9/2021 η ζυθοποιία ΦΤΕΛΟΣ ΑΕΒΕ

Ανοίγει τις πύλες του επισήμως την Παρασκευή 3/9/2021 η ζυθοποιία ΦΤΕΛΟΣ ΑΕΒΕ

Βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του επισκέψιμου μέρους της ζυθοποιίας ΦΤΕΛΟΣ ΑΕΒΕ. Με ικανοποίηση για την περάτωση ενός αρχιτεκτονικά και λειτουργικά πρωτοποριακού οικοδομήματος, και προσδοκίες για τη διάδοση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, την Παρασκευή 3/9/2021 ανοίγουμε τις πόρτες στο τοπικό και τουριστικό κοινό της μπύρας και των γεύσεων που αρμονικά τη συνοδεύουν.

Η εμπνευσμένη ιδέα του κ. Μανώλη Χλωρίδη, με συνοδοιπόρους τους επιχειρηματίες κ. Βαγγέλη Φουστέρη και κ. Μανώλη Ρενιέρη ενσαρκώθηκε μετά από κατασκευαστική περίοδο δύο και πλέον ετών σε ένα καθ’ όλα άρτιο ζυθοποιείο 4.500 τμ αξιοποιήσιμων χώρων. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι ευρύχωρες δεξαμενές, ο πρώτος εκτεταμένος βιοκλιματικός κήπος των Κυκλάδων περιμετρικά αλλά στο roof garden και η μεγαλύτερη ίσως αποθήκη κρασιού στο νησί αποτελούν μερικά μόνο από τα στοιχεία μιας προσεγμένης καινοτόμου επένδυσης με μεγάλο ενεργητικό.

Ο επισκέπτης μας μπορεί φυσικά να απολαύσει μια ευρεία γκάμα ειδών μπύρας με την υπογραφή των ζυθοποιών Λάζαρου Γατσέλου και Θοδωρή Μπίζιου, αλλά και στοιχειωδώς να καταρτιστεί ως προς τη διαδικασία ζυθοποίησης, εμφιάλωσης και αποθήκευσης. Στο θεματικό εστιατόριο θα βρείτε τις γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ Αλέξανδρου Γεωργούλα, από πρώτες ύλες Ελλήνων παραγωγών, ενώ στο bar του roof garden τα πρωτότυπα κοκτέιλ μπύρας μετατρέπονται σε ξεχωριστή εμπειρία με βόρεια θέα τα Φηρά, και ανατολική την Ανάφη.

Επιλεκτικές φιλοξενίες δράσεων, όπως θεματικά σεμινάρια ζυθοποιίας, εικαστικές εκθέσεις Θηραιών καλλιτεχνών και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις απαρτίζουν ήδη την ατζέντα των επόμενων μηνών.

Το πρόθυμο και εξειδικευμένο προσωπικό της ΦΤΕΛΟΣ είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί.

Στοιχεία επικοινωνίας: Καρτεράδος Θήρας, περιοχή Φτέλος ΤΚ 84700, τηλ. 22861-86627, email: info@ftelosbrewery.com, www.ftelosbrewery.com

Related Articles